KONYA / MERAM - Meram Gödene İlkokulu

Kas

İlkokullarda devam devamsızlık durumu nedir?

İlköğretim kurumlarında öğrencilerin okula devamları zorunludur. Öğrencilerin velileri ile okul yönetimleri, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri, maarif müfettişleri, muhtarlar ve mülki amirler 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanununun ilgili hükümleri gereğince çocukların okula devamını sağlamakla yükümlüdürler.

Kas

Okulunuzda öğrencilere öğlen yemeği hizmeti sunulmakta mıdır?

Hayır. Öğrencilerimize yönelik okulumuz yemek hizmeti sunmamaktadır. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını okulumuz kantininden sağlamaktadırlar. Öğrencilerimiz yemek ihtiyaçlarını öğlen verilen 40 dakikalık arada gidermektedirler.

Kas

Okulunuz ilkokul kademesinde öğretim şekli nasıldır? Ders başlangıç-bitiş saatleri kaçtır?

İlkokul kademesinde tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır. Dersler 08.50'de başlamakta ve 14.25'te sona ermektedir. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacını karşılamak için 40 dk. öğlen arası verilmektedir.

Kas

Okulunuzun anlaşmalı olduğu öğrenci servisi var mıdır?

Hayır. Okulumuzun anlaşmalı olduğu herhangi bir servis, ulaşım firması, şoför vb. yoktur.

Okulunuzda kreş var mı?

Hayır. Okulumuzda 0-36 ay arası çocukların bakımlarının yapıldığı kreş hizmeti verilmemektedir.

Kas

Okulunuz anasınıflarında öğretim şekli nasıldır? Ders başlangıç-bitiş saatleri kaçtır?

Okulumuz anasınıfları kademesinde normal öğretim yapılmaktadır. Dersler  8.30 - 01.30 arasında yapılmaktadır.

Kas

Anasınıflarından ücret talep edilmekte midir?

Anasınıfımız ücretsiz olarak faaliyet göstermektedir.

Kas

Okul kıyafetlerini nereden temin edebilirim?

Okulumuzun ismini söyleyerek alabilirsiniz. Herhangi bir firma, mağaza vb. ile ticari hiçbir anlaşmamız yoktur.

Kas

Okulunuzda taşımalı eğitim var mı?

Okulumuzda taşımalı eğitim bulunmamaktadır.

Kas

Okulunuzda taşımalı eğitim kapsamında yemek hizmeti var mı?

Yemek hizmetimiz bulunmamaktadır.

Kas

Okulunuzda kaç öğrenci ve kaç sınıf bulunuyor.?

1 tanesi anasınıfı, 4 tanesi ilkokul olmak üzere 5 şubemiz ve 84 öğrencimiz vardır.

Kas

Okulunuz şehir merkezine ne kadar uzaklıkta?

Okulumuz şehir merkezine 13 km uzaklıktadır.