KONYA / MERAM - Meram Gödene İlkokulu

Şbt

Okulumuz uluslararası geçerliliği olan ve okulumuzun internet güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı Bronz Safety Label (Güvenli İnternet Etiketi) etiketi aldı. Önümüzdeki dönemlerde etiketmizi gümüş ve altın seviyesine yükseltmek için gerekli çalışmalara başladık. Yapılan çalışmalar okul web sayfamızın üst bölümündeki etwinning bölümüne eklendi.

Şbt

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Zeycan ŞEN tarafından  eTwinning projesi kapsamında güvenli internet kullanımı ile ilgili pano çalışması yapıldı.

Ağu

Sayın velilerimiz 2023-2024 Eğitim öğretim yılında  okul formamızda değişikliğe gidilmiştir.

(Eski okul formamızın örgü ceketinin üretiminin olmaması sebebiyle değişiklik yapılma ihtiyacı oluşmuştur.)

1. ve 5. Sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin afişimizdeki yeni formayı almaları gerekmektedir.

Diğer sınıflar eski formaları ile  devam edebilirler. Yeni forma alma ihtiyacı oluşan ara sınıf öğrencilerimiz de yeni formayı alacaklardır.

Yeni forma renklerimiz:  Bordo ceket, bordo tşört, lacivert pantolon

Ağu

2023-2024 Eğitim öğretim yılı zaman çizelgemiz aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Velilerimizin ve öğrencilerimizin bilgisine.

Haz

Okulumuzda 4.sınıf öğrencilerine yönelik İngilizce ve matematik yaz kursları başvuruları 15-22 haziran tarihleri arasında başlıyor. Detaylı bilgi için okul idaresine başvurabilirsiniz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA , ÖĞRENCİLERİMİZİN MİLLİ VE MANEVİ DUYGULARINI CANLANDIRMAK İÇİN, '' ŞEHİTLİK,PANAROMA,MEVLANA VE TAŞ BİNA'' GEZİSİ DÜZENLEDİK.

Mrt

Ara

Erasmus+ projemizin çalışmlarına resmi olarak başladı. Projemizin logo belirleme çalışmaları, anket çalışmaları, sosyal medya hesaplarının açılması gibi çalışmalar tamamlandı. Yagınlaştırma faaliyetleri de hızla devam etmektedir.